WELKOM BIJ AUTOSERVICE AISSA & DE VRIES

HET ADRES VOOR SERVICE EN APK

Autoservice Aissa & de Vries is hét merkonafhankelijke auto-onderhoudsbedrijf in Sneek.
Wij bieden naast hoogwaardige, persoonlijke service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie.
Geen gedoe, prettige service en een juiste auto-onderhoud voor een eerlijke prijs.
l

Apk afspraak

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte autokeuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en uw eigen veiligheid. Tevens ter bescherming van het milieu.

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. Bij Autoservice Aissa & de Vries krijgt u na een korte inspectie een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto.
Graag helpen we u volgend jaar weer door de keuring bij Autoservice Aissa & de Vries te Sneek.

Onderhoud

Van regulier onderhoud tot ongeval schade, geen enkel probleem is te groot voor ons. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne en geavanceerde apparatuur, waardoor wij u een kwalitatief hoogwaardige auto reparatie kunnen garanderen.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw auto. Wij kunnen u altijd uitstekend van dienst zijn. Ook bent u bij ons altijd van harte welkom wanneer u wilt profiteren van een zeer nette en complete service tegen een aantrekkelijke prijs.

Waarom naar Autoservice Aissa & de Vries?
Ons doel is de kosten voor het onderhoud aan uw auto betaalbaar te houden.
Afhankelijk van de auto en uw budget onderhouden en/of repareren wij met fabrieksoriginele onderdelen, vervangingsonderdelen, ruildelen of gebruikte onderdelen. Wanneer er zich onvoorziene kosten voordoen, nemen wij altijd met de klant telefonisch contact op, om in overleg tot een goede oplossing te komen.

ALLE SOORTEN ONDERHOUDSBEURTEN BIJ AUTOSERVICE AISSA & DE VRIES

Grote en kleine beurt

Tijdens de grote beurt wordt uw auto op veel belangrijke punten gecontroleerd. We verversen de motorolie, vervangen o.a. het olie- en luchtfilter en we vullen waar nodig is alle vloeistoffen bij. Denk hierbij aan de ruitensproeier- en koelvloeistof.
Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op belangrijke punten gecontroleerd. We verversen de motorolie, vervangen de oliefilter en vullen alle vloeistoffen bij. Denk hierbij aan de ruitensproeier- en koelvloeistof.

Winter- Zomercheck

Bij Autoservice Aissa & de Vries wordt uw auto tijdens de winter- of zomer check gecontroleerd op “de top 10 meest voorkomende pechonderdelen” . Bij Autoservice Aissa & de Vries gaat u zorgeloos op vakantie na de winter- of zomer check.

Merkbeurt

Onderhoud helemaal afgestemd op uw merk auto, autotype, bouwjaar en kilometerstand. Onderhoud zoals voorgeschreven door de fabrikant. Nieuwe onderdelen voldoen altijd aan de fabrieksspecificaties. Zo behoudt uw auto ook nog eens zijn fabrieksgarantie

Olie verversen

Bij Autoservice Aissa & de Vries gebruiken we altijd de olie die bij jouw auto hoort. Verse motorolie draagt bij aan een goede functionerende auto.

APK met onderhoud

Bij Autoservice Aissa & de Vries kunt u ervoor kiezen de APK te combineren met een kleine, grote of merkbeurt. Wij houden u altijd op de hoogte van de gebreken bij uw auto. Ook denken wij met u mee wat voor u het voordeligste is en voor de auto het beste.

Airco onderhoud

Merkt u dat de airco minder goed zijn werk doet of muf ruikt? Dan is het tijd voor een opfrisbeurt! Wist u dat een goed werkende airco niet alleen nuttig is in de zomer? In de herfst en de winter helpt de airco tegen beslagen autoruiten. Zo heb jij snel goed zicht en kun je veilig op pad.

Waarom naar Autoservice Aissa & de Vries?

Hoe goed u uw auto ook onderhoudt, pech onderweg kan zich altijd voordoen. Pech onderweg komt altijd ongelegen, Autoservice Aissa & de Vries biedt snel en goed uitkomst.
Wanneer u onverhoopt stil komt te staan met uw auto door pech, kunt u Autoservice Aissa & de Vries ten alle tijden bellen en kijken wij samen met u naar een passende oplossing.
Wij geven u technisch advies en wanneer dit niet voldoende is, komt onze gespecialiseerde autohulpdienst direct naar u toe.
Als het maar enigszins mogelijk is, wordt uw auto ter plekke gerepareerd. Lukt dit niet dan wordt uw auto naar Autoservice Aissa & de Vries vervoerd. Indien nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden. U kunt dus gewoon weer verder rijden. Wanneer de auto niet dezelfde dag te repareren blijkt, wordt er contact met u opgenomen en wordt het reparatie plan met u besproken.

Mocht u tijdens de reparatie van uw auto vervoer nodig hebben, wij beschikken over
• Leenfietsen
• Leenauto’s
• Werkbussen (met laadruimte)

Deze kunt u gratis lenen tijdens de reparatie van uw eigen auto. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen.

APK

Maak een APK afspraak

Onderhoud & service

Helaas is het onderhouden van uw auto niet altijd voldoende om problemen te voorkomen. Mocht er ooit een probleem ontstaan wat gerepareerd dient te worden dan staan wij altijd voor u klaar. Van regulier onderhoud tot ongeval schade, geen enkel probleem is te groot voor ons.

Onze opgeleide en gespecialiseerde autotechnici zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt. U hoeft wat ons betreft geen afspraak te maken voor dergelijke kleine reparaties. U wordt geholpen terwijl u wacht.

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatietraject. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de duur van de reparatie.
 

Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert?

Bel of kom gewoon langs voor een deskundig advies.

Werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne en geavanceerde apparatuur, waardoor wij u een kwalitatief hoogwaardige auto reparatie kunnen garanderen.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden aan uw auto. Ook bent u bij ons van harte welkom wanneer u wilt profiteren van een zeer nette en complete service tegen een aantrekkelijke prijs.

Auto-onderhoud voor alle automerken

Autoservice Aissa & de Vries verricht onderhoud aan alle automerken, dus welk merk auto je ook rijdt: je kunt altijd met je auto terecht bij Autoservice Aissa & de Vries.

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan contact op met Autoservice Aissa & de Vries om een afspraak in te plannen.

Wanneer heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig?

Heb je een auto die 6 jaar of ouder is? Dan is het verstandig om een kleine beurt na een jaar of na 15 000 km. te doen. De grote beurt kun je het beste na 2 jaar of 30 000 km. doen.

Heb je een auto jonger dan 6 jaar? Dan verschijnt er meestal op je dashboard een melding wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Dit is in de meeste gevallen een sleuteltje die je ziet branden. In sommige gevallen worden de aantal kilometers getoond tot aan de volgende onderhoudsbeurt.

Onze vertrouwde service

Erkend leerbedrijf is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven.

U kunt bij Autoservice Aissa & de Vries terecht voor o.a.:
• APK-keuringen
• Onderhoud van A tot Z
• Diagnose stellen, uitlezen van de computer en snap-on diagnose centrum
• Banden, velgen en uitlijnen
• Aircoservice
• Schade herstel
• Trekhaken
• Motor inbouwen
• Versnellingsbakken inbouwen
• Automaatbak spoelen
• Winter/zomer- check en vakantie check
• EGR/roet filter uitschrijven
• Sleutel programmeren
• Autoruiten vervangen en ramen tinten
• Tuning
• Carcleaning

Wij zijn een Snap-on diagnose centrum!

Neem Contact Op

0515-336976

Locatie

Zadelmakersstraat 16a
8601 WH Sneek

Email

info@aissa-devries.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
08:30 t/m 17:30
Zaterdag:
10:00 – 17:00 uur
Zondag:
Op afspraak

Stuur een bericht

WhatsApp chat