WELKOM BIJ AUTOBEDRIJF AISSA

NEEM GERUST EEN KIJKJE IN ONZE VOORRAAD

Wij hebben altijd een ruime voorraad met nauwkeurig geselecteerde occasions voor u klaar staan. Tevens kopen wij ook auto’s in.

U

Occasions ouder dan 2010

Soms is nieuwer niet altijd beter. Neem een kijkje in onze voorraad van occasions voor 2010.

Occasions nieuwer dan 2010

Op zoek naar een jongere auto? Neem een kijkje in onze voorraad van occasions na 2010.

Autobedrijf Aissa

Autobedrijf Aissa, gevestigd in Sneek, koopt en verkoopt niet alleen auto’s in Nederland,
maar is gespecialiseerd in het importen en exporteren van voertuigen.
Ongeacht welke auto u ook zoekt, wij kunnen het voor u vinden.

Op onze locatie in Sneek treft u een compleet aanbod van verschillende occasions van alle merken en in alle prijsklassen aan. Wij hebben een steeds wisselende voorraad. U kunt altijd even bij ons langs komen zodat u kunt zien wat wij op voorraad hebben. Komt u langs, dan kunt u onze occasions rustig bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Denkt u de perfecte auto te hebben gevonden, dan is een proefrit bij ons vanzelfsprekend! Uw oude auto kunt u bij ons inruilen. Wij rekenen, in tegenstelling tot de meeste andere garages, geen afleverkosten. Ook kunt u bij ons ten alle tijden een auto op naam zetten.
Door gerichte inkoop en de onkosten zo laag mogelijk te houden, zijn wij één van de goedkoopste autobedrijven van Friesland.

Tevens kunnen wij u een goede service bieden, tegen zeer lage prijzen, waaronder het onderhoud van uw auto in onze hoofdvestiging in Sneek, Autoservice Aissa & de Vries.

Neem Contact Op

06-11464825

Locatie

Zadelmakersstraat 16a
8601 WH Sneek

Email

info@autobedrijf-aissa.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
10:00 t/m 18:00
Zaterdag:
10:00 – 17:00 uur
Zondag:
Op afspraak

Stuur een bericht

WhatsApp chat

Wij zijn gewoon geopend!
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij GRATIS haal- en brengservice aan. Bij een werkplaatsafspraak wordt uw auto gehaald en retour gebracht. Wilt u hier gebruik van maken? Maak dan telefonisch of via onze online planner een afspraak. Let op: maakt u via de online planner een afspraak, geef dan in het commentaarveld aan dat u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice.
Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn gewoon geopend en heten u van harte welkom, alleen geven we voorlopig geen hand bij onze begroeting. Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen.
Verder het verzoek u te houden aan de landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langskomt.
Een afspraak maken is gewoon mogelijk!
Heeft u koorts?
Bent u in een RIVM risicogebied geweest?
Heeft u last van luchtwegklachten?
Geldt één van de bovenstaande dingen en wilt u graag een afspraak maken? Ook dit is geen enkel probleem, wij staan graag voor u en uw auto klaar. Wel het verzoek om eerst telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij gezamenlijk kunnen overleggen.
Team Autoservice Aissa & de Vries